360 graden overzicht

360 graden viewEen beeld van 360 graden in één oogopslag, Broadband Equipment maakt het mogelijk. Eén camera in plaats van twee, drie of meer. De toepassingen van deze camera's loopt uiteen van bijvoorbeeld 'Google Streetview' tot de beveiliging van taxi's en ambulances.

Het probleem
De media bericht er steeds meer over 'agressie tegen hulpverleners' of 'overvallen op taxi's'. De minister trekt weer een miljoen uit voor onderzoek naar de beveiliging van ambulances.

Camera oplossing
Tot voor kort werden panoramische opnames gemaakt met polycamera oplossingen. Groot complex en duur, een veelvoud aan camera’s waarvan de beelden aan elkaar zijn geborduurd (stiched) door complexe technieken. Met de komst van digitale (megapixel) opname elementen die over een veel hogere resolutie beschikken dan de “oude” analoge systemen is er een nieuwe weg open om nieuwe sferische camera’s te maken.

Toepassingen
Hierbij zijn verschillende mogelijkheden ten aanzien van de wens en de toepassing welke het product in een later stadium dient te verkrijgen. Zo is er een mogelijkheid gebruik te maken van een stand-alone systeem of een systeem waarmee u op basis van een webbrowser de camera en de beelden kan benaderen. Afhanklijk van de situatie kan de camera in of op een voertuig worden bevestigd, hiervoor zijn verschillende modellen verkrijgbaar.

Wat heeft u als wens?
Een specifieke vraag voorleggen...
In contact komen met Broadband Equipment...
Terugkeren naar de projecten van Broadband Equipment...