Inventors Assistant

Uitvinders spelen een belangrijke rol als het gaat om innovatie en vernieuwing. Helaas komen uitvinders veelal niet verder dan een prototype. Zij vragen zich dikwijls af welke volgende stap zij moeten zetten om de uitvinding verder te commercialiseren. Zo blijft een waardevolle uitvinding soms jaren op de plank liggen. Inventors Assistant is de dienst die uitvinders ondersteund om de volgende stap te zetten en mee te werken aan innovatie.

Uw uitvinding
Broadband Equipment gaat niet op de stoel van een octrooibureau, stichting of andere varianten zitten. Wij gaan onder de voorwaarden van de uitvinder een open gesprek aan. Vervolgens zullen wij samen met de uitvinder de mogelijkheden bekijken om de uitvinding verder te ontwikkelen.

Inventors Assistant
Broadband Equipment ziet Inventors Assistant als een goede manier om uitvindingen actief deel te laten nemen aan het innovatieproces. Voor uitvinders is het met deze dienst mogelijk om daadwerkelijk iets met de uitvinding te doen. Broadband Equipment ondersteund op het moment dat u hier naar vraagt en houdt u scherp wanneer zij denkt dat dit nodig is.

Wat heeft u als wens?
Een overzicht krijgen van recente projecten...
Een specifieke Inventors Assistant-vraag voorleggen...
In contact komen met Broadband Equipment...
Terugkeren naar de diensten van Broadband Equipment...