Innovatie door Extrapolatie, kortweg IDE

Extrapoleren is het uitbreiden van een reeks getallen met punten die buiten die reeks liggen. Broadband Equipment is van mening dat dit niet alleen voor getallen geldt maar ook voor producten. Door gebruik te maken van markten of producten die buiten uw spreekwoordelijk reeks liggen kan u tot innovaties komen.

Om allerlei redenen lukt het ondernemingen soms niet om buiten de bestaande markt te kijken. Broadband Equipment inventariseert samen met u binnen welke markten u zich bevindt en welke markten er nog voor u beschikbaar zijn. Door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan beurzen buiten uw markt krijgt u een breder beeld van het bestaande aanbod.

Uw innovatie
Afhankelijk van uw vraag en uw wensen bepaalt u welke weg u wenst te bewandelen om gebruik te maken van IDE. Broadband Equipment ondersteunt op het moment dat u hier naar vraagt en houdt u scherp wanneer zij denkt dat dit nodig is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Broadband Equipment ziet IDE als een manier om actief deel te nemen aan het MVO. Organisaties kunnen er over praten en zeggen dat zij verantwoordelijk ondernemen. Met IDE bent u daadwerkelijk de maatschappelijk verantwoorde ondernemer.

Wat heeft u als wens?
Een overzicht krijgen van recente projecten...
Een specifieke IDE-vraag voorleggen...
In contact komen met Broadband Equipment...
Terugkeren naar de diensten van Broadband Equipment...