Nieuws

Broadwing schaft nieuwe helikopter aan voor windmolens - 20 oktober 2010
Om verder te kunnen met de proeven voor visuele inspectie en monitoring van turbinebladen heeft Broadwing een nieuwe helikopter aangeschaf. Met dit nieuwe model is nog meer stabliteit in de lucht te krijgen in vergelijking met de andere modellen. Inmiddels beschik Broadwing over drie helikopters voor verschillende werkzaamheden. De verwachting is dat binnenkort gekeken wordt naar uitbreiding van een vierde helikopter. Zo heeft Broadwing meer flexibiliteit en kan zij sneller inspelen op klantvragen.

Broadwing doet proeven voor windmolens - 15 oktober 2010
Elektrisch energie is een noodzakelijk gegeven waar niemand zonder kan. Bij het opwekken van deze energie wordt steeds meer gebruik gemaakt van windturbines. Deze turbines vragen om regelmatig onderhoud en inspectie. Broadwing heeft een nieuwe stap gezet in de visuele inspectie en monitoring van bladen. Naast het opwekken van energie moet deze ook worden getransporteerd. Broadwing kan ook netwerkbeheerders ondersteunen bij de inspectie van elektriciteitsmasten.

Broadwing gaat makelaardij ondersteunen - 10 oktober 2010
Broadwing gaat de makelaardij in de regio's 030, 033 en 0343 ondersteunen met fotografie. Het gaat hierbij om een proefperiode van drie maanden. Wanneer blijkt dat de makelaardij tevreden is met deze dienst, zal worden gekeken naar uitbreiding buiten deze regio's.

Broadwing gelanceerd - 1 oktober 2010
Vandaag heeft Broadband Equipment de nieuwe dienst Broadwing gelanceert. Begin juni 2010 kreeg Broadband Equipment de opdracht een nieuwe dienst op te richten. De dienst heeft als missie een alternatief te bieden voor fotografie, video, diverse metingen en inspecties vanuit de lucht. Inmiddels is de website online en zijn de eerste opdracht uitgevoert.

Inventors Assistant
Broadband Equipment ziet Inventors Assistant als een goede manier om uitvindingen actief deel te laten nemen aan het innovatieproces. Voor uitvinders is het met deze dienst mogelijk om daadwerkelijk iets met de uitvinding te doen. Broadband Equipment ondersteund op het moment dat u hier naar vraagt en houdt u scherp wanneer zij denkt dat dit nodig is.