MarketSearch

MarketSearch is voor ondernemingen met een specifieke product- of dienstenvraag. Het kan gaan om een dienst of product met specifieke eigenschappen waarvan onduidelijk is of dit in dit reeds bestaat. Broadband Equipment gaat voor de klant uitgebreid opzoek en zodra het bestaat brengt deze de klant in en fabrikant met elkaar in contact.

Broadband Equipment maakt voor MarketSearch gebruik van verschillende kanalen om reeds bestaande producten te traceren. Voorbeelden hiervan zijn beurzen, internet, contacten bij fabrikanten, contact binnen netwerken en de octrooiendatabase.

Uw MarketSearch
Broadband Equipment kan uw MarketSearch uit handen nemen, maar ook uw mensen trainen. Afhankelijk van uw vraag en uw wensen bepaalt u welke weg u wenst te bewandelen om gebruik te maken van MarketSearch. Broadband Equipment ondersteund op de moment dat u hier naar vraagt en houdt u scherp wanneer zij denkt dat dit nodig is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Broadband Equipment ziet MarketSearch als een manier om actief deel te nemen aan het MVO. Organisaties kunnen er over praten en zeggen dat zij verantwoordelijk ondernemen. Met MarketSearch bent u daadwerkelijk de maatschappelijk verantwoorde ondernemer.

Wat heeft u als wens?
Een overzicht krijgen van recente projecten...
Een specifieke MarketSearch-vraag voorleggen...
In contact komen met Broadband Equipment...
Terugkeren naar de diensten van Broadband Equipment...